ny blogg....

Skaffat en ny blogg, men dock kommer jag inte skriva upp den här;) pga att vissa som är sååååå beroende av mig inte ska kunna läsa den ;)

Sjukgymnast??

Sitter på praon, väldigt kul sådär, haha:P åsa är på anställnings intervjuver så dt finns inte så mycket att göra för tillfälligt.. Har bestämt mig för att satsa på att bli sjukgymnast nu också.

Hoppträningen igår förövrigt gick nästintill perfekt, allting flöt på och han hoppade hur bra och fint som helt! Verkligen jätte nöjd över både honom och mig faktiskt:))

...

hihih, att du orkar :)


Hemma från praon och stallet och allt nu, sköönt! Red bobby på volten idag, han gick helt okej, ville hem en gång men sedan så gick han bättre och bättre faktiskt:) stolt jag blir! hahahh
Asså orkar inte blogga?;/ såå tråkigt.men ändå inte:P


det rullar på!

Jag har svårt för att släppa in nytt folk in i mitt liv.ja jävligt svårt. förstår inte varför. ger aldrig folk en chans utan dömer dem direkt. men någon gång måste jag ju även släppa in lite nya människor? ehm nej trivs ganska bra med dem jag har nu, så det får vänta.

Btw, är inne på v2 på praon och har idag förförsta gången stuckit en brukare. Fatta vad läskigt? Men det kändes ganska okej att plåga någon annan haha. nejjdå.

Har också hunnit med att rida idag, blev lite bråk men inte alls mycket faktiskt, bra va?:D haha stack ut på vägen endast 1 gång(jävla tur att det inte kommit bilar dem 4 gånger han har gjort det-.- )
Men efter skötte han sig super och jag tror kanske att vi är påväg mot rätt håll nu, ser iaf fram mot dressyren imorn. Kommer bli kanoners känner jag, dock vet jag faktiskt inte hur jag sitter på hästen men han går fram iaf vilket jag antar att han ska göra.. Kommer säkert bli bättre snart, hoppas det!

Snart tar tävlingarna igång också, dock missade jag lag mötet igår men hade missförstått lite saker.. Ska faktiskt till vaddetnuänheter och hoppa 2 clearounder på 90 och 1 meter, funderar på att ta 1m och 110 men ska nog börja med lågt(för bobby) liite högre för mig dock haha.Kommer säkert bli bra.!

Älskar bilden, tycker han blev så fin där!

Stallet Betha

Kan vara så att en alldeles underbar person flyttar sin häst till betha inom en snar framtid:D

Hoppas verkilgen det!:)

Btw, 3 storhäst platser och 3 ponny platser är lediga i betha. Skulle va kul med mer folk!:)




Jag har en ponny och INTE en storhäst.

..
Så era avundsjuka j***** där ser ni ;) han är ju jäkligt liten ändå ;) roligt att han hade krymt också hah

hmm, rörigt och mkt tankar.

Kollar på tv och tar det bara lugnt. Har så ont över allt typ.. får alltid ont när bobby blir EXTREMT envis, jag typ äe jag vet inte vad jag gör? Men idag har han både hoppat över traktor saken, dragit ner till huset, galopperat ut på vägen, vi har gått omkull och [sedan även försökt hoppa över moa?!:;O
Alltså bobby är speciell? Men ooh vad jag är snäll mot han?
Men det går ju inte att vara dum mot hästen haha? vågar nästan inte använda piskan heller.. Men asså jag får såna skuldkändslor när jag gör sånt, jag kan bara inte vara ''dum'' mot bobby.
Har väldigt svårt för att säga till honom. Även fast jag försöker säga till mig själv att han inte kommer hata mig efter det så tror jag hela tiden det ändå. Men tänk om de gör det ?

Imorrn ska jag faktiskt ta ut bobby på en lång galopp runda. Måste försöka få han bli av med all energi och få han rensa huvet lite. Han är inne i sin knäpp period nu när han kan göra vad som helst igentligen haha:) Men oh vad jag älskar honom ändå, jag kan lixom inte bli sur på honom för i nästa sekund så står han där och kollar på mig med sina bus ögon och kollar på mig när jag gör maten, så jag går alltid och ger honom lite krafft då haha. Bortskämda ponny!

Men tror det blir bra imorrn, han är inte så bråkig ute utan är mest bara på tårna och brallar omkring.


Stallet snart?

Har precis slängt i mig liite mat, ska till stallet snart tänkte jag.
Bobby skulle behöva komma ut idag så det blir nog en låång och mysig runda ute. Kan ju inga vägar runt om i betha men ska försöka hitta några bra idag tänkte jag !:) blir bra det!

Alldeles underbart väder är det också, myys!

<3

? :)

Ska man börja blogga här igen ?
 Eller vad säger ni?

tror jag saknar bloggen liite faktiskt ;)


RSS 2.0